Με περισσότερα από 23 χρόνια παρουσίας, οι Υπεραγορές ΑΛΦAΜΕΓΑ συνεχίζουν ακούραστα να στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο. Με προσήλωση στον πιο πάνω στόχο, την Κυριακή 8/12 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος των Υπεραγορών στην Πάφο με την ονομασία ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

  • Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου (ΑΡ. 52, ΤΚ 8046). Δείτε τον χάρτη στο τέλος της σελίδας.

Η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι έτοιμη να προσφέρει στο κοινό της πόλης της Πάφου μια μοναδική εμπειρία αγορών. Το νέο κατάστημα διαθέτει τμήματα φρέσκων προϊόντων, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς με είδη που προέρχονται τόσο από ντόπιους παραγωγούς όσο και από επιλεγμένους συνεργάτες του εξωτερικού.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να βρουν εκλεκτά είδη φρουταρίας, φούρνου, κρεοπωλείου και ψαραγοράς. Στα φρέσκα τμήματα συμπεριλαμβάνεται και το τμήμα ντελικατέσεν, ενώ στο κατάστημα υπάρχει και κάβα με μεγάλη ποικιλία ποτών.

Επώνυμα είδη καθημερινής ανάγκης, αλλά και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών διατίθενται επίσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου καταστήματος, οι οποίες καταλαμβάνουν έκταση πέραν των 3.000 τ.μ. Επιπλέον, στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ λειτουργεί μεγάλη καφετέρια που προσφέρει καθημερινά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, καθώς και ψησταριά.

Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της νέας Υπεραγοράς είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει με συνέπεια και προθυμία τους καταναλωτές, διευκολύνοντας στον μέγιστο βαθμό τις αγορές τους.

Φροντίζοντας πάντα για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και της εξυπηρέτησης, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν εισάγει καινοτόμες υπηρεσίες σε όλα τα καινούρια καταστήματα, οι οποίες διευκολύνουν τον καταναλωτή και του προσφέρουν μια άνετη και γρήγορη εμπειρία αγορών.

ΑΛΦΑΜΕΓΑ Loyalty App
Με το «Alphamega Loyalty App», τη loyalty εφαρμογή, όλα τα προνόμια της Social Family Card μεταφέρονται στο κινητό. Πόντοι, δωροκουπόνια, φυλλάδια προσφορών, αποκλειστικές προσφορές και άλλα προνόμια, όπως συνταγές και λίστες αγορών, βρίσκονται στη διάθεση των χρηστών της εφαρμογής.

ALPHAMEGA Digital Experience
Όπως και στις υπόλοιπες καινούριες Υπεραγορές, έτσι και στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ η ψηφιακή εμπειρία είναι γεγονός. Μεγάλες οθόνες προβάλλουν τις προσφορές, το μενού της καφετέριας και διαφημίσεις. Κάποιες από αυτές λειτουργούν και ως οθόνες αφής, προκειμένου να καθοδηγούν τους καταναλωτές στην επιλογή των προϊόντων που ψάχνουν.

Easy, Fast, Smart Shopping
Στο νέο κατάστημα της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Πάφο οι αγορές γίνονται ακόμα πιο ποιοτικά, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά. Περνώντας από τα τελευταίας γενιάς self-checkouts, οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής.

Παράλληλα, οι πιστοί πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να επωφεληθούν από τα δύο προγράμματα ανταμοιβής που τρέχουν ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο, μέσω των οποίων μπορούν να αποκτήσουν τα υψηλής ποιότητας μαγειρικά σκεύη Thomas Fun, αλλά και λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds για τους μικρούς μας φίλους, εντελώς δωρεάν ή σε χαμηλές τιμές.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Stick&Win οι καταναλωτές συλλέγουν τα κουπόνια τους ψηφιακά, αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης των προϊόντων με λιγότερα κουπόνια. Η πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν μια γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Ο Γιώργος Θεοδότου, διευθυντής Μάρκετινγκ και Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δήλωσε πως τα βήματα της επιχείρησης είναι πάντοτε σίγουρα και σταθερά και πραγματοποιούνται μετά από προσεκτικούς στρατηγικούς σχεδιασμούς.

«Το δεύτερο κατάστημα των Υπεραγορών μας στην Πάφο, σε μία κεντρική περιοχή της πόλης, πρόκειται να εξυπηρετήσει τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της περιοχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, όπου η τεχνολογία είναι σύμμαχος, πάντοτε με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ», πρόσθεσε.