Εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα προβάλουν σύντομα τη νέα τους καμπάνια με brand ambassador τον διεθνούς φήμης Αργεντινό αμυντικό Ρομπέρτο Αγιάλα. Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21/05/2018 επίτιμος καλεσμένος ήταν ο βετεράνος αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτή τη συνεργασία, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της εκστρατείας «Food&Ball».

Ο Ρομπέρτο Αγιάλα ήρθε στην Κύπρο για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής διαφήμισης της καμπάνιας και οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο στις 24 και 25 Μαΐου (17:30-19:30) στο κατάστημα των Υπεραγορών στην Έγκωμη και στον Κάψαλο (Λεμεσό), όπου θα παρευρεθεί αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία τον Ιούνιο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διαθέσουν στο φίλαθλο κοινό ειδικές προσφορές για προϊόντα που συνήθως καταναλώνονται αυτή την περίοδο. Οι εν λόγω προσφορές θα κυκλοφορήσουν σε φυλλάδια σε όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών.

Αποκλειστικά για τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και για την καμπάνια «Food&Ball» κατασκευάστηκε το Flipper Ball, ένα παιχνίδι που θα μεταφέρεται ανά διαστήματα σε επιλεγμένα καταστήματα των Υπεραγορών, ώστε μικροί και μεγάλοι να παίξουν και να αναμετρηθούν. Μαζί τους θα παίζουν αγαπημένοι ποδοσφαιριστές, μέλη του συνδέσμου «Γκολ στη Ζωή», οι οποίοι θα επισκέπτονται τις Υπεραγορές. Οι νικητές του παιχνιδιού θα κερδίζουν μπάλες και T-shirts με το λογότυπο της καμπάνιας. Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις θα περιμένουν όσους βρεθούν στις Υπεραγορές κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα διαφημιστική εκστρατεία, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τον Ρομπέρτο Αγιάλα αποτελεί μια ιδιαίτερα ευτυχή συγκυρία για τις Υπεραγορές. «Είναι τιμή μας που ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς ήρθε στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη νέα μας τηλεοπτική διαφήμιση. Ελπίζουμε ότι θα το απολαύσει όσο κι εμείς και ότι θα επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας».

Δείτε εικόνες από τη δημοσιογραφική διάσκεψη: