Στο πλαίσιο της εκστρατείας που πραγματοποίησαν για τη στήριξη της πρωτοβουλίας του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν επιταγή με το ποσό των €7,759 που συγκεντρώθηκε από την πώληση του αυτοκόλλητου πολλαπλών χρήσεων «Phone Stick & Stand».

Το ποσό της ενέργειας, η οποία διήρκεσε από τις 15 Απριλίου έως και τις 12 Μαΐου, θα διατεθεί για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί η Παιδογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Την επιταγή παρέδωσε η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου στον Λουκά Φουρλά και τα χρήματα θα δοθούν άμεσα στις οικογένειες των παιδιών μέσω του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ.

Ο κ. Φουρλάς ευχαρίστησε θερμά τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη στήριξή τους, τονίζοντας ότι κάθε κίνηση ενίσχυσης των φορέων που βρίσκονται στο πλευρό των καρκινοπαθών παιδιών δίνει την ευκαιρία σ’ αυτά και τις οικογένειές τους να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Από την πλευρά της η κ. Κωνσταντινίδου εξέφρασε τη χαρά της για την ανταπόκριση του κόσμου στη συγκεκριμένη εκστρατεία, ευχόμενη κάθε παιδί που δίνει τον δικό του δύσκολο αγώνα ενάντια στον καρκίνο να παραμένει δυνατό και να βγαίνει νικητής.