Η γνώση δε σταματά ποτέ, όπως οι προσφορές και οι διαγωνισμοί των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ! Και αυτό το καλοκαίρι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία HENKEL μας προετοιμάζουν για τη νέα σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία σε 25 τυχερούς να κερδίσουν μία υποτροφία από τα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ. Μέσα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, προσφέρεται στους φίλους της γνώσης η δυνατότητα να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, μαθαίνοντας μία ξένη γλώσσα.

Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία DIXAN σε προσφορά και μαζί οποιοδήποτε άλλο προϊόν HENKEL σε προσφορά, αποκλειστικά από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 25 υποτροφίες. Ο διαγωνισμός ισχύει από 08/08 έως 04/09 για αγορές με τη SOCIAL FAMILY CARD των Υπεραγορών.

Τα εν λόγω προϊόντα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν και στα φυλλάδια προσφορών των Υπεραγορών σε έντυπη μορφή ή ηλεκτρονικά.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν μαθήματα μίας ξένης γλώσσας για μια ολόκληρη χρονιά, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό HENKEL των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και κερδίζοντας μία από τις 25 υποτροφίες των κέντρων ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ!

Όροι και κανονισμοί

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια που διοργανώνουν οι υπεραγορές Άλφαμεγα, έχουν όλοι οι πελάτες που πραγματοποιούν αγορές στα σηματοδοτημένα προϊόντα απορρυπαντικών και καθαριστικών Henkel από όλη την υπεραγορά. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της HENKEL CYPRUS και της Άλφαμεγα, της οικογένειάς τους, και οποιαδήποτε άλλα πρόσωπα σχετίζονται με τη διοργάνωση αυτής της ενέργειας.
  2. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές από 8 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2019 από τα καταστήματα Άλφαμεγα.
  3. Μηχανισμός της προωθητικής ενέργειας: Με οποιασδήποτε αγορά συσκευασίας DIXAN προσφοράς και οποιασδήποτε άλλης συσκευασία Henkel προσφοράς, με την χρήση της άλφαμεγα Social Family Card ο πελάτης μπαίνει στην κλήρωση για να διεκδικήσει τα δώρα και τηρουμένων των αναφερόμενων στην παράγραφο 2. Τα δώρα είναι 25 υποτροφίες ξένων γλωσσών, από τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωγνώση.
  4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με μετρητά.
  5. Οι υποτροφίες είναι ατομικές και δεν μεταβιβάζονται ούτε δωρίζονται.
  6. Οι υποτροφίες ισχύουν για ένταξη σε group μαθητών και όχι για ατομικό μάθημα και μόνο για νέες εγγραφές.
  7. Ο Υπεύθυνος της προωθητικής ενέργειας διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όλων των νικητών. Μπορεί να ζητηθεί από κάθε νικητή να συμμετάσχει στις δραστηριότητες εμπορίας και προώθησης του Υπεύθυνου της προωθητικής ενέργειας.
  8. Συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής
  9. Τα δεδομένα σας θα διαχειρίζονται μόνο από τη Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ. Τα στοιχεία σας δεν θα δοθούν σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση. Αυτά τα δεδομένα θα διατηρηθούν ασφαλή και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Νόμου 125(Ι)/2018. Προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιούνται και θα τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ.