Ο ερχομός της νέας χρονιάς πάντα μας προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Ενθουσιασμός, αισιοδοξία, ελπίδα, φόβο, ανυπομονησία! Η χαρά της νέας χρονιάς σύντομα φέρνει και μια βαθιά αναζήτηση ως προς τους νέους στόχους και τις επιδιώξεις του νέου έτους… Τι θέλω, τι δεν πρόλαβα πέρσι, τι είναι αυτό που θα με κάνει χαρούμενο; Τα ερωτήματα είναι πολλά και τις περισσότερες φορές δεν είναι προς συζήτησιν. Αυτό που χρειάζεσαι είναι χρόνος για να κάνεις μια καλή αναδρομή στο περασμένο έτος και να βρεις τι δύναμη να ξεχωρίσεις αυτό που θα σε πάει μπροστά. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσεις αληθινή αίγλη και κίνητρο στο στόχο σου.

Ο στόχος: δεν έχει σημασία αν είναι μικρός (να διαβάσω περισσότερα βιβλία) ή μεγάλος ( να κάνω roadtrip ανά την Ευρώπη) αλλά θα πρέπει να σε κάνει να θες να τον κατακτήσεις!

Πάρε λοιπόν το χρόνο σου, αναζήτησε τα «θέλω» σου, δες τις προοπτικές και τις, μέχρι τώρα, ελλείψεις σου και θέσε τον ένα στόχο τον οποίο θα κατακτήσεις μέσα στο 2017. Θυμήσου ότι είναι η συνειδητή επιλογή σου και θα σε κάνει πιο ολοκληρωμένο άνθρωπο.

Εμείς κάναμε μια λίστα με το τι μας κάνει χαρούμενους και σας την παραδίδουμε με μία συμβουλή: think big & be true to yourself…

 

The New Year Resolution list:

Να μπω στο παλιό μου τζιν παντελόνι

Να ξεκινήσω γυμναστήριο

Να τρώω πιο υγιεινά

Να καταφέρω να έχω ποιοτικό ύπνο

Να ξεκινήσω ιταλικά για να κάνω το ταξίδι μου στη Ρώμη

Να είμαι πιο χαμογελαστή

Να νιώσω πάλι παιδί

Να με καλομάθω

Να πάρω προαγωγή

Να ξεκινήσω μαθήματα latin χορού

Να πάρω καινούριο αυτοκίνητο