Αλλάζουμε το σπίτι, αλλάζουμε και διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν κρατάει μόνο μια μέρα αλλά, συνέχεια, επιθυμούμε να εντάξουμε κάτι νέο στη συλλογή μας. Φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε το στεφάνι και να δείξουμε τις διαφορετικές επιλογές που μας προσφέρει υπηρετώντας κάθε στιλ σε πολλές γωνιές του σπιτιού μας!

  • Centerpiece στο εορταστικό τραπέζι: Δημιουργήστε μια κεντρική σύνθεση στο εορταστικό σας τραπέζι με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο. Τοποθετήστε ένα στεφάνι στο κέντρο του τραπεζιού σας και βάλτε στη μέση ένα μεγάλο κερί σε γυάλα ή μια σύνθεση με κηροπήγια μεσαίου μεγέθους. Ανάψτε τα κεριά και υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας!
  • Doorhanger: Καλωσορίστε τα Χριστούγεννα με έναν χιονάνθρωπο. Φτιάξτε τον πιο όμορφο και εύκολο χιονάνθρωπο με 3 στεφάνια και τα στολίδια της προτίμησής σας. Στολίστε τα στεφάνια με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και σιγουρευτείτε ότι είναι σταθερά. Στη συνέχεια, ενώστε τα 3 στεφάνια και κρεμάστε τα στην πόρτα σας! Δώστε μια πιο χειμωνιάτικη νότα βάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο σκουφάκι στο κεφάλι του μικρού σας φίλου!
  • Bythewindow: Κάντε τα παράθυρά σας πιο φωτεινά τα φετινά Χριστούγεννα. Καλύψτε το στεφάνι σας με λαμπάκια ίδιου χρώματος στο καλώδιο (ώστε να μην ξεχωρίζουν) και κρεμάστε το από το κουρτινόξυλο από μακριά κορδέλα που ακολουθεί τα χρώματα στολισμού του υπόλοιπου σπιτιού σας. Μπορείτε να βάλετε ένα ή περισσότερα στεφάνια ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου.

 

Μοιραστείτε τις ιδέες με τους φίλους ή την οικογένειά σας και δημιουργήστε τα δικά σας έργα τέχνης.

Have fun!