Χοιρινό Σιγοψημένο, με BBQ sauce

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 2 ώρες

Υλικά για 6 μερίδες
1kg χοιρινό λαιμό
250γρ BBQ sauce
30γρ ζάχαρη
30γρ αλάτι
30γρ πιπέρι μαύρο σπαστό
30γρ πάπρικα
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
10γρ κύμινο
10γρ Καγιέν
50μλ λάδι
500μλ ζωμό κοτόπουλο
250γρ τυρί μοτζαρέλα τριμμένη
6 Ψωμάκια για μπιφτέκια

Εκτέλεση
1. Μαρινάρετε το χοιρινό για τουλάχιστο 6 ώρες με λάδι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο, κρεμμύδι, κύμινο και Καγιέν
2. Βάλτε το σε ταψί φούρνου, προσθέστε το ζωμό και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο για 1,5 ώρα στους 150c, σκεπασμένο
3. Αφαιρέστε το από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά
4. Κόψτε το χοιρινό σε μικρές λωρίδες και βάλτε το σε τηγάνι να ζεσταθεί ξανά προσθέτοντας την σάλτσα BBQ.
5. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σε ζεστά ψωμάκια με τριμμένη μοτζαρέλα