Ημιμαραθώνιος

Στο πρόγραμμα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE έχει προστεθεί από πέρσι η απόσταση του Ημιμαραθώνιου, προσδίδοντας στη διοργάνωση μεγαλύτερη αγωνιστική αίγλη. Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τον Ημιμαραθώνιο. Για συμμετοχές early bird που θα υποβληθούν μέχρι και τις 29/09 το κόστος προσαρμόζεται σε €15. Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει προσωπικό αριθμο (bib number), chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μπλουζάκι της διοργάνωσης και αναμνηστικό μετάλλιο.

2 στροφές (loops) των 10.548 μέτρων

  • Από την αφετηρία του αγώνα, η οποία βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ επί της Νίκου Κρανιδιώτη κατευθυνόμαστε δυτικά, μέσω της λεωφόρου Γρίβα Διγενή προς την 28ης Οκτωβρίου (περιοχή Παπαφιλίππου).
  • Στα φανάρια της διασταύρωσης Γρίβα Διγενή και 28ης Οκτωβρίου κάνουμε αναστροφή και κατευθυνόμαστε ανατολικά επί της Γρίβα Διγενή μέχρι και την συμβολή με την Προδρόμου (φώτα Εξάγωνου).
  • Κάνουμε αναστροφή και με δυτική πορεία επί της Γρίβα Διγενή κατευθυνόμαστε προς τη συμβολή με την Αγίου Προκοπίου (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο) όπου και στρίβουμε αριστερά με νότια κατεύθυνση μέχρι και την συμβολή της Αρχαγγέλου Μιχαήλ με τη Λευκοθέου (φώτα K Cineplex).
  • Εκεί κάνουμε αναστροφή και με βόρεια κατεύθυνση επί της Αρχαγγέλου Μιχαήλ κατευθυνόμαστε προς τη συμβολή της Αγίου Προκοπίου με τη Γρίβα Διγενή.
  • Στρίβουμε αριστερά επί της Γρίβα Διγενή και στο ύψος της συμβολής με την Νίκου Κρανιδιώτη (φώτα υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ) συμπληρώνουμε τη μια από τις δυο στροφές (loop) του αγώνα.
Η διαδρομή, που θα επαναληφθεί δύο φορές, έχει μετρηθεί επισήμως από απεσταλμένο της Ένωσης Μαραθωνίων & Δρόμων Αντοχής (AIMS). Έπαθλα και άλλα δώρα θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών του Ημιμαραθωνίου.

#ALPHAMEGA #RUNASONE2018 #ALPHAMEGARUNASONE #CHARITYRUN #21KRUN #5KRUN #CORPORATERUN #FUNRUN