Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο φιλανθρωπικός αγώνας RUN AS ONE έρχεται και μας προσκαλεί να τρέξουμε για τα παιδιά μας. Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο πιο fun running event της Λευκωσίας, όπου αυτό που μετράει είναι η χαρά της συμμετοχής και η διασκέδαση!

 
Την Κυριακή 21/10 φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια, παίρνουμε θέση και τρέχουμε όλοι μαζί για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε! Τα παιδιά μας! Δίνουμε το καλό παράδειγμα τρέχοντας στον Ημιμαραθωνίο και στους Δρόμους των 5χλμ. Τρέχουμε μαζί με τα παιδιά στο 1K Fun Run, όπου δεν υπάρχει χρονομέτρηση και τα επιβραβεύουμε με δίπλωμα συμμετοχής και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

 
Όλη η οικογένεια λαμβάνει μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες, αθλείται και διασκεδάζει στο FUN PARK στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο χώρο στάθμευσης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης. Ανεβαίνουμε σε τοίχους αναρρίχησης, παίζουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μαθαίνουμε να παίζουμε badminton, φτιάχνουμε υγιεινά σνακ, κάνουμε yoga και zumba και πολλά άλλα!

 
Συζητάμε και φωτογραφιζόμαστε με αγαπημένους ποδοσφαιριστές του «Γκολ στη Ζωή» και γνωρίζουμε από κοντά τον Ολυμπιονίκη της δισκοβολίας Απόστολο Παρέλλη. Γελάμε με τις ατάκες του Λούη Πατσαλίδη και της Χριστιάνας Αριστοτέλους, παίρνουμε πολύτιμες συμβουλές από την πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου Ελένη Ανδρέου και τους συνεργάτες της! Η Γωγώ Αλεξανδρινού και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος συμπληρώνουν τη μεγάλη παρέα του RUN AS ONE 2018!

 
O MIX FM μας κρατάει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του event και μας διασκεδάζει με ωραίες μουσικές που παίζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και γνωστοί DJs!

 
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου τρέχουμε για τα παιδιά μας και διασκεδάζουμε με την ψυχή μας!

Σας περιμένουμε όλους στη γραμμή εκκίνησης!

SHARE