Χρόνος Προετοιμασίας 15 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 30 Λεπτά


Υλικά Για 6  Άτομα

50μλ. λάδι για τον κιμά

500μλ. Λάδι για τα νάτσιος

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

20γρ. jalapenos  (πιπέρι καυτερό)

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1κιλο βοδινό κιμά

250γρ. σάλτσα ντομάτας

5γρ.  κύμινο

12γρ. πάπρικα

2γρ. ρίγανη

1 ξυλάκι κανέλα

500γρ. φασόλια κόκκινα

1 δέσμη Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο

12 πίτες τορτίλα

2 ντομάτες

200γρ. τυρί τσέταρ τριμμένο

250γρ. ξινόκρεμα


Εκτέλεση

  1. Σε βαθύ τηγάνι ρίχτε το λάδι για τα νάτσιος και αφήστε να ζεσταθεί.
  2. Κόψτε τις πίτες τορτίλα σε μεγάλους κύβους και τηγανίστε τις μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Στραγγίστε σε απορροφητικό χαρτί και πασπαλίστε τις με αλάτι και την μισή πάπρικα. Αφήστε τις να ξεραθούν.
  3. Σε βαθύ τηγάνι ρίχτε το λάδι για τον κιμά και αφήστε να ζεσταθεί.
  4. Βάλτε το κρεμμύδι, το καυτερό πιπέρι και το σκόρδο να ροδοκοκκινίσουν.
  5. Προσθέστε το κιμά να ροδοκοκκινίσει.
  6. Προσθέστε την σάλτσα ντομάτας, την κύμινο, την πάπρικα, την ρίγανη και την κανέλα.
  7. Αφήστε να ψηθούν καλά σε δυνατή φωτιά και να απορροφήσουν όλη την σάλτσα.
  8. Τέλος αφαιρέστε την κανέλα και στραγγίστε όσο υγρό έχει μείνει στην σάλτσα.
  9. Βάλτε μέσα στο κιμά τα φασόλια, το Κόλιανδρο ψιλοκομμένο και νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι.
  10. Σε ταψί φούρνου βάλτε εναλλάξ τις τορτίλες το κιμά και το τυρί. Κάντε αυτή την διαδικασία τουλάχιστο 2 φορές.
  11. Τελειώστε τα νάτσιος στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 7 λεπτά η μέχρι να λιώσει το τυρί.
  12. Σερβίρετε με ξινόκρεμα και φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director