Δεν έχετε διάθεση για έξω; Έχει ζέστη και δεν θέλετε να αποχωριστείτε τον κλιματισμό σας; Δε θέλετε να φύγετε άρον άρον από το εστιατόριο; Η λύση υπάρχει. Μένετε σπίτι. Και γιατί όχι; Το σπίτι μπορεί να γίνει το πιο διασκεδαστικό μέρος του κόσμου αρκεί να υπάρχει καλή παρέα, μπύρες και νόστιμα σνακ. Δείτε μερικά tips:

  1. Κρατήστε κρύες τις μπύρες σας

Με την προϋπόθεση ότι έχουν ήδη κρυώσει καλά στο ψυγείο σας, μπορείτε να τις κρατήσετε κρύες για περισσότερη ώρα με πολύ απλούς τρόπους. Χρησιμοποιείστε την παγωνιέρα της παραλίας, που έχετε γεμίσει με παγοκύστες. Βάλτε τη γάστρα στην κατάψυξη, για τέσσερις -πέντε ώρες, ώστε να παγώσει καλά και στη συνέχεια γεμίστε τη με παγάκια και βάλτε μέσα τις μπύρες σας.

  1. Εύκολα συνοδευτικά

Η μπύρα ως προϊόν ζύμωσης δημητριακών ταιριάζει τέλεια με ζύμες. Σκεφτείτε μια εναλλακτική στην κλασική συνταγή «delivery πίτσα-μπύρα» με έτοιμες κατεψυγμένες πίτσες, που ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά και είναι πεντανόστιμες.

  1. Το cool -barbeque

_0001_shutterstock_534548899Aν πάλι δεν θέλετε να περιοριστείτε σε κάποιο συνοδευτικό αλλά σκοπεύετε να κάνετε συμπόσιο barbeque υπάρχει λύση που θα σας γλιτώσει τη μαρινάδα, τα σκεύη της μαρινάδας και το χρόνο του μαριναρίσματος. Τα έτοιμα κομμάτια κρέατος σε σάλτσα, μπορεί να είναι συσκευασμένα αλλά είναι και ολόφρεσκα και πεντανόστιμα. Μπορείτε να τα απολαύστε είτε ψήνοντάς τα στη σχάρα, στο φούρνο ή ακόμη και στο σχαροτήγανο.

  1. Σάλτσες και ντιπ

_0004_shutterstock_346892915Αν πάλι προτιμάτε τις δικές σας μαρινάδες, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε στο μίγμα σας τις έτοιμες σάλτσες barbeque που θα δώσουν διαφορετική διάσταση στη γεύση του κρέατος. Συνδυάζοντας κρέας μαριναρισμένο σε τέτοια μαρινάδα με την ίδια τη σάλτσα ως ντιπ θα πετύχετε αξεπέραστη γεύση και θα κάνετε το γεύμα σας αληθινό συμπόσιο.

 

Καλή διασκέδαση!