Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια, φίλοι, βραδιές στο σπίτι, πολλά στολίδια και αγαπημένες συνήθειες… Η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου πλησιάζει, κι εμείς ανυπομονούμε για τις μικρές απολαύσεις που μας χαρίζει. Βασικό συστατικό τους; H σοκολάτα!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τη δική σας παράδοση και τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις.

Πρωινό με σοκολατένια μπισκότα!

Το  πιο χαρούμενο πρωινό ξύπνημα της χρονιάς είναι αναμφίβολα το χριστουγεννιάτικο! Όλη η οικογένεια είναι παρούσα, ανοίγει δώρα και μοιράζει ευχές. Η μέρα ξεκινά με γάλα και καφέ που συνοδεύεται από σοκολατένια μπισκότα που βουτούν μέσα στα ζεστά ροφήματα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Προμηθευτείτε έτοιμα λαχταριστά μπισκότα ή φτιάξτε τη δική σας συνταγή για να ακολουθήσετε την παράδοση και «να μυρίσει το σπίτι»!

Brunch με σοκολατένια muffins!

Τα μικρά κεκάκια που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους συνοδεύουν το τσάι ή τον καφέ σας στο μέσο της ημέρας, δίνοντας έναν πιο χαρούμενο και λαχταριστό τόνο στην περίσταση. Φέτος φτιάξτε muffins με τα χεράκια σας. Προτείνουμε είτε τα απλά με κομματάκια σοκολάτας είτε σοκολάτα με buttercream frosting. Ζητήστε τη βοήθεια του μικρού σας που ξετρελαίνεται να αναμιγνύει υλικά και να κάνει τον μάγειρα!

Movie night με ζεστή σοκολάτα!

Οργανώστε movie night με προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών back-to-back. Καλέστε φίλους, γεμίστε τους καναπέδες του σαλονιού και κουρνιάστε κάτω από τις κουβέρτες παρέα! Απαραίτητο συνοδευτικό: η ζεστή σοκολάτα. Αν θέλετε να κάνετε το βράδυ σας ακόμα πιο γλυκό και χρωματιστό, τότε προτείνουμε να βάλετε μέσα στη σοκολάτα marshmallows.

 

Happy choco-Christmas to all!