Η εποχή του χρόνου που όλες περιμένουμε έχει φτάσει! Τώρα είναι η ώρα που του glitter και του κόκκινου κραγιόν. Παραδεχόμαστε ότι αυτή την εποχή έχουμε πιο πολύ διάθεση για να βαφτούμε και πιο πολύ χρόνο για να αυτοσχεδιάσουμε κάνοντας συνδυασμούς για τις εμφανίσεις μας. Διατηρούμε πάντα το χαρακτήρα μας αλλά φροντίζουμε να ξεχωρίσουμε…

Διαβάστε τις 7 συμβουλές που μας χαρίζουν την πιο λαμπερή εμφάνιση!

  • Mani-pedi: όταν τα άκρα μας είναι περιποιημένα τότε οι κινήσεις μας φαίνονται πιο θεατρικές! Δώστε στα νύχια σας το σωστό σχήμα και βάλτε το χρώμα που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας.

 

  • Sparkleon: κάντε το make-up σας πιο φανταχτερό προσθέτοντας μια νότα λάμψης. Προτείνουμε να δώσετε έμφαση είτε στα χείλη σας με glitterlipgloss ή με highlighter που τονίζει τις γωνίες του προσώπου σας.

 

  • Glowup: το διάστημα των χριστουγεννιάτικων διακοπών κρύβει πολλά ξενύχτια και εκδηλώσεις. Φροντίστε τη φυσική σας λάμψη πίνοντας πολύ νερό. Θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να μην αφυδατωθεί από το αλκοόλ και την έλλειψη ύπνου.

 

  • Cleanseiseverything: Η αληθινή περιποίηση προσώπου κρίνεται από το demake-up γι’αυτό να μην το παραμελήσετε καθώς η επιδερμίδα ταλαιπωρείται με τη συνεχόμενη εφαρμογή Make-up. Να θυμάστε ότι το δέρμα πρέπει να αναπνέει ειδικά κατά την ώρα του ύπνου.

 

  • Smileaway: το χαμόγελό μας είναι ο καθρέφτης μας γι’αυτό και φροντίζουμε να το ενισχύσουμε κάνοντας το δόντια μας πιο άσπρα! Είναι μόνο 5 λεπτά από το χρόνο μας αλλά μένει για πάντα στις φωτογραφίες.

 

  • Maskit: η μάσκα είναι ο πιστός μας φίλος κατά τη διάρκεια των γιορτών. Εφαρμόστε σε μαλλιά για λάμψη και ζωντάνια αλλά και στο πρόσωπο για φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

 

  • Redison: όπου κι αν πας, μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου το κόκκινο κραγιόν σου! Μπορεί να είμαστε μοντέρνες γυναίκες αλλά ασπαζόμαστε τα κλασικά trend όταν κάνουν τα βλέμματα να γυρίζουν πάνω μας!

Happy holidays to all!