«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!»

Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο και για σένα και για τα μικρά σου! Οι κλασσικές ατάκες «όχι, μαμά, δεν θέλω να πάω σήμερα σχολείο» ή «μόνο 5 λεπτάκια ακόμα» είναι το soundtrack του σπιτιού τις πρωινές ώρες! Κάνε το πρωινό τους ξύπνημα πιο ευχάριστο και παιχνιδιάρικο, δίνοντάς τους ένα λόγο να σηκωθούν από το κρεβάτι και να ορμήσουν στην κουζίνα! Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα δημητριακά.

Η ποικιλία είναι μεγάλη και ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες. Ξεκίνα από το απλό: δημητριακά από καλαμπόκι ή ρύζι; Αφού απαντήσεις σε αυτό, συνέχισε με τις γεύσεις: μέλι, σοκολάτα ή και τα δύο! Κάνε τις επιλογές σου και, στη συνέχεια, δημιούργησε το αυτοσχέδιο μενού σου που θα χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους, γλυκές απολαύσεις! Συνδύασέ τα με γάλα, άσπρο ή σοκολατούχο, γιαούρτι ή σερβίρισέ τα σκέτα. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με τοστάκι ή pancakes, ανάλογα με τις προτιμήσεις της οικογένειας!

Φτιάξε την ημέρα τους, δημιουργώντας μια ιστορία με πρωταγωνιστές τα ζωάκια της συσκευασίας. Κάθε μέρα είναι ένα χαρούμενο ξύπνημα και μια νέα περιπέτεια για τα μικρά σας.

Extra tip: χρησιμοποίησε τα δημητριακά στα σπιτικά σου κουλουράκια για να δώσεις χρώμα και ξεχωριστή γεύση. Πρόσφερέ τα με ένα ποτήρι γάλα για εκείνα ή με μία κούπα καφέ για εσένα.