Τι πιο ωραίο, από το να ξυπνάς το πρωί για τη δουλειά και μετά το μπάνιο να ανοίγεις τη μυρωδάτη ντουλάπα σου για να φορέσεις τα μυρωδάτα ρούχα σου! Πέρα από τα τυποποιημένα φακελάκια που μπορείτε να αγοράσετε από τις υπεραγορές και να κρεμάσετε στις ντουλάπες σας, υπάρχουν αυτοσχέδιες λύσεις που έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Αρωματικό τσάι για τη ντουλάπα και τα συρτάρια

Με άρωμα περγαμόντου, γιασεμιού, κανέλας.

Όποια αρωματική ποικιλία τσαγιού σου αρέσει, μπορείς να την απολαμβάνεις όχι μόνο ως ρόφημα αλλά και ως φυσικό αρωματικό στην ντουλάπα σου! Μπορείς να την κλείσεις σε συρτάρια ή να την κρεμάσεις προσφέροντας στα ρούχα, τις πετσέτες και τα σεντόνια μια ευχάριστη φρέσκια μυρωδιά.

Βάλε ανάμεσα στα διπλωμένα ρούχα και τα ασπρόρουχα ή δέσε στις κρεμάστρες με το κορδόνι τους στεγνά αχρησιμοποίητα φακελάκια με το αρωματικό τσάι της αρεσκείας σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις σακουλάκια από τούλι και να τα γεμίσεις με διάφορες ποικιλίες τσαγιού και ξυσμένο σαπούνι.

Εxtra tip: συνήθως η ευωδιά κρατάει για περίπου ένα μήνα. Μετά πρέπει να ανανεωθεί το υλικό γεμίσματος της αρωματικής κατασκευής.

 

Πηγή: https://bimag.gr/tsai-arwmatiko-sthn-ntoulapa/