Για 2 άτομα

Συστατικά

1 φλ. λευκά φασόλια, μαγειρεμένα

2 μικρές κονσέρβες λευκού τόνου

2 ραπανάκια, κομμένα σε φέτες

1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

1 λάιμ, χυμό

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φλ. φύλλα αντίδια

1 αγγούρι, κομμένο κορδέλες

4 κ.σ. τυρί Asiago, τριμμένο

 

  • Σε ένα μπολ, συνδυάστε τα φασόλια, τον τόνο, τα ραπανάκια και το κόκκινο κρεμμύδι.
  • Ραντίστε με το χυμό λάιμ και ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
  • Χωρίστε τα φύλλα και τις κορδέλες αγγουριού σε δύο πιάτα.
  • Μοιράστε το μείγμα τόνου, φασολιών σε κάθε πιάτο.
  • Πασπαλίστε με τυρί, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.