Χρόνος Εκτέλεσης

25 λεπτά

Μερίδα/ες

2

Βαθμός δυσκολίας

1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 κόκκινα μήλα
  • 110γρ φιστικοβούτυρο
  • 1-2 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 1-2 κ.σ. καρύδια καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1-2 κ.σ. δάκρυα σοκολάτας
  • 1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • 1-2 κ.σ. σταφίδα ξανθιά
  • 1 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
  • χυμός από 1-2 λεμόνια

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Αφαιρούμε τον πυρήνα των μήλων με τον εκπυρηνωτή.
  • Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες πάχους 1-1,5 εκ.
  • Βάζουμε τις φέτες σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με νερό και χυμό από τα λεμόνια.
  • Αφήνουμε για 10 λεπτά στο μπολ και στη συνέχεια σκουπίζουμε καλά τις φέτες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Αλείφουμε κάθε φέτα με φιστικοβούτυρο.
  • Τέλος πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο, τα καρύδια, τα δάκρυα σοκολάτας, την κανέλα, τη σταφίδα και το τζίντζερ.