Χρόνος Προετοιμασίας 10 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά

Υλικά Για 2 μερίδες  


600γρ  Χοιρινό φιλέτο

100γρ Χαλούμι

4 κλωνάρια Θυμάρι φρέσκο

1 σκελίδα Σκόρδο

50γρ Βούτυρο

20γρ Λάδι

200μλ κουμανταρία

1 μήλο κομμένο σε τέταρτα

Αλάτι/ πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Κόψτε το ψαρονέφρι φέτες. Νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι.
  2. Σε ζεστό τηγάνι λιώστε το βούτυρο, ρίχτε το λάδι, το θυμάρι, το σκόρδο και το χοιρινό. Ροδοκοκκινίστε τα φιλέτα από όλες τις μεριές. Τέλος προσθέστε τα μήλα.
  3. Περιχύστε με κουμανταρία, σκεπάστε και ψήστε για περίπου 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  4. Κόψτε το χαλούμι σε φέτες, περάστε το από την σχάρα και σερβίρετε με το χοιρινό.

Προϊόν:

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director