Χλιαρό Μους Σοκολάτας με Άγρια Μούρα
Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά
Υλικά Για 12 Ποτήρια
4 αυγά
4 κροκάδια αυγού
½ φλ. Κρύο νερό
½ φλ. Ζάχαρη
2 φλ. Σοκολάτα γάλακτος
2 φλ. Πραλίνα
2 ½ φλ. Κτυπημένη κρέμα
4 φύλλα ζελατίνης
Φρέσκια μούρα για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Σε κούπα κτυπήστε τα αυγά, τα κροκάδια, το νερό και την ζάχαρη.
- Κτυπήστε σε Bain-Marie να αφρατέψουν.
- Μαλακώστε την ζελατίνη σε κρύο νερό, στραγγίστε και προσθέστε στο μείγμα.
- Ανακατέψτε καλά να ενωθούν.
- Σε κούπα βάλτε τις σοκολάτες και λιώστε σε Bain-Marie.
- Διπλώστε τις σοκολάτες στο πρώτο μείγμα και έπειτα διπλώστε και την κτυπημένη φρέσκα κρέμα.
- Σερβίρετε χλιαρό σε ποτήρι σαμπάνιας.
- Γαρνίρετε με φρέσκια μούρα.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts
National Chefs Teams Director