Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά


Υλικά Για 12 Ποτήρια

4 αυγά

4 κροκάδια αυγού

½ φλ. Κρύο νερό

½ φλ. Ζάχαρη

2 φλ. Σοκολάτα γάλακτος

2 φλ. Πραλίνα

2 ½ φλ. Κτυπημένη κρέμα

4 φύλλα ζελατίνης

Φρέσκιες φράουλες για γαρνιτούρα


Εκτέλεση

  1. Σε κούπα κτυπήστε τα αυγά, τα κροκάδια, το νερό και την ζάχαρη.
  2. Κτυπήστε σε Bain-Marie να αφρατέψουν.
  3. Μαλακώστε την ζελατίνη σε κρύο νερό, στραγγίστε και προσθέστε στο μείγμα.
  4. Ανακατέψτε καλά να ενωθούν.
  5. Σε κούπα βάλτε τις σοκολάτες και λιώστε σε Bain-Marie.
  6. Διπλώστε τις σοκολάτες στο πρώτο μείγμα και έπειτα διπλώστε και την κτυπημένη φρέσκα κρέμα.
  7. Σερβίρετε χλιαρό σε ποτήρια.
  8. Γαρνίρετε με φρέσκιες φράουλες.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director