Χρόνος Προετοιμασίας 5 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 20 Λεπτά


Υλικά Για 2 άτομα

600 γρ. χοιρινό πανσέτα

1 φλ. Κόκκινο ξηρό κρασί

Λίγο νερό

1 κτσ Σπασμένο Κόλιανδρο

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Βάλτε το χοιρινό κρέας σε λεκάνη και ρίχτε μέσα το κόκκινο κρασί, το νερό, τον Κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Αφήστε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 12 ώρες.
  3. Βγάλτε από την μαρινάδα, στραγγίστε και ψήστε σε σχάρα, γυρίζοντας ανά διαστήματα.

Συμβουλές

  • Εάν θέλετε πιο ελαφριά γεύση κρασιού αραιώστε την μαρινάδα με περισσότερο νερό.
  • Προσεχτικά στο ψήσιμο γιατί λόγο της μαρινάδας με κρασί το κρέας ψήνετε πολύ πιο γρήγορα.

 

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director