Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά


Υλικά

3 φλ. Γάλα

1 φλ. Βρόμη

¼ φλ σταφίδες

Λίγη κανέλα σε σκόνη

Λίγο μέλι

1 πράσινο μήλο


Εκτέλεση

  1. Βάλτε σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, το γάλα, την βρόμη, την κανέλα και τις σταφίδες.
  2. Αφήστε να σιγοβράζουν για περίπου 10 λεπτά.
  3. Δοκιμάστε την γεύση και προσθέστε όσο μέλι χρειάζεται για να γίνει λίγο γλυκό το μείγμα.
  4. Αφήστε την βρόμη να φουσκώνει για ακόμα 5 λεπτά κάτω από την φωτιά.
  5. Σερβίρετε με πράσινο μήλο κομμένο σε μικρούς κύβους.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director