Χρόνος Προετοιμασίας 10 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 10 λεπτά 


Υλικά για 4 μερίδες  

1λτρ κόκκινο κρασί

200γρ ζάχαρη

1 ξυλάκι κανέλα Κεϋλάνης

1 αστεροειδή γλυκάνισο

2 γαρίφαλα

1 πορτοκαλί

1 κόκκινο μήλο

1 πράσινο μήλο

1 αχλάδι


Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα ζεστάνετε το κρασί στους 45 βαθμούς και διαλύστε την ζάχαρη.
  2. Προσθέστε την κανέλα, τα γαρύφαλλα τον αστεροειδή γλυκάνισο, και τα φρούτα κομμένα σε φέτες και αφήστε να σιγοβράσει στους 45 βαθμούς για 10 λεπτά.
  3. Κατεβάστε από την φωτιά σουρώστε και αφήστε να κρυώσει.
  4. Σερβίρετε κρύο στους 12 βαθμούς.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director