Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά


Υλικά για 8 ποτήρια

1 κιλό πεπόνι καθαρισμένο κομμένο σε κύβους

30γρ. μέλι

50γρ. φύλλα από φρέσκο δυόσμο

1 ποτήρι παγάκια

1 λίτρο λευκό αφρώδες κρασί

κεράσια και κόκκινα φραγκοστάφυλα για σερβίρισμα


Εκτέλεση

  1. Σε μπλέντερ βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το κρασί.
  2. Κτυπήστε καλά μέχρι να λιώσει εντελώς το πεπόνι και να γίνει χυμός.
  3. Κατεβάστε από το μπλέντερ και ρίχτε μέσα το κρασί.
  4. Σερβίρετε πολύ παγωμένο.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director