Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά

Χρόνος ψύξης 2 ώρες


Υλικά για 8  παγωτά

450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

200 γρ. παπάγια ψιλοκομμένο
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λάιμ


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη, την παπάγια και το ξύσμα από λάιμ.
  2. Το τοποθετούμε σε σπιτική παγωτομηχανή. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το ανακατεύουμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director