Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά


Υλικά

100γρ ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κομμένο κύβους

3 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε φέτες

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

200γρ ρύζι ψημένο σε σαφράν και ζωμό ψαριού

100γρ κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους

6 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες

100γρ καλαμάρι σε ροδέλες


Εκτέλεση

  1. Σε ζεστό τηγάνι προσθέστε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κοτόπουλο.
  2. Αφαιρέστε το κοτόπουλο και προσθέστε τις γαρίδες και το καλαμάρι. Αφαιρέστε τα από το τηγάνι να μην παραψηθούν.
  3. Έπειτα χαμηλώστε την φωτιά και προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο να ψηθούν για 2 λεπτά.
  4. Στην συνέχεια προσθέστε τις πιπεριές και το κοτόπουλο.
  5. Περιχύστε με 1 ποτήρι ζωμό και μόλις κοχλάσει προσθέστε το βρασμένο ρύζι.
  6. Αφήστε για 2 λεπτά να ζεσταθεί και το ρύζι και προσθέστε πίσω τις γαρίδες και το καλαμάρι.