Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά


Υλικά για 2 μερίδες

500γρ. καρπούζι

10 ντοματίνια κομμένα στην μέση

200γρ. χαλούμι

50γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι

50γρ. φύλλα από φρέσκο δυόσμο

2 φέτες Χωριάτικο Ψωμί

Ελαιόλαδο

Ρίγανη


Εκτέλεση

  1. Κόψτε το ψωμί σε κύβους, ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίγανη, και στην συνέχεια ψήστε στο φούρνο στους 160c μέχρι να ξεραθεί.
  2. Κόψτε το χαλούμι σε μικρά κομμάτια και τηγανίστε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
  3. Με παριζιέν εργαλείο κόψτε το καρπούζι σε μπαλίτσες.
  4. Σε μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά και σερβίρετε.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director