Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά


Υλικά για 6 ποτήρια

1 λίτρο ροζέ κρασί

1 ποτήρι ανθρακούχα πορτοκαλάδα

1 ποτήρι άσπρο αναψυκτικό

1 πορτοκάλι

1 κόκκινο μήλο

1 πράσινο μήλο

1 αχλάδι

12 φράουλες


Εκτέλεση

  1. Κόψτε τα φρούτα σε μικρούς κύβους.
  2. Κρατήστε 6 φράουλες ολόκληρες για διακόσμηση. Κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε τέταρτα.
  3. Βάλτε όλα τα φρούτα σε κανάτα και προσθέστε την πορτοκαλάδα και το άσπρο αναψυκτικό.
  4. Τέλος προσθέστε το ροζέ κρασί και σερβίρετε παγωμένο βάζοντας σε κάθε ποτήρι λίγα κομμένα φρούτα την σαγκρία και μια φράουλα στο χείλος του ποτηριού για διακόσμηση.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director