6 ακτινίδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα στην μέση

Χυμός από 1-2 λάιμ

½ φλ. απλό σιρόπι

30 ml ρούμι ανά άτομο

4 ακτινίδια, αποφλοιωμένα και κομμένα σε φέτες

φύλλα μέντας

2 φλ. αφρώδες νερό

Φέτες αβοκάντο και φύλλα μέντας

Ζάχαρη για ζάντες γυαλιού κοκτέιλ


Τοποθετήστε τα ακτινίδια σε ένα μπλέντερ και χυμό λάιμ,  και πολτοποιήστε μέχρι να γίνουν πουρέ.

Σε μια μεγάλη κανάτα, ανακατεύουμε το πουρέ ακτινίδιο με το ρούμι.

Προσθέστε μερικά παγάκια, φύλλα μέντας και φέτες ακτινίδιου.

Προσθέστε το αφρώδες νερό, ανακατέψτε και δοκιμάστε. Προσθέστε περισσότερο ρούμι, αφρώδες νερό, χυμό λάιμ ή απλό σιρόπι, αν θέλετε.

Βάλτε σε ποτήρια και γαρνίρετε με ακτινίδιο και μέντα.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director