Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 10 Λεπτά


Υλικά για 4 Μερίδες

12 ντομάτινια κομμένα σε τέταρτα

1 γαλλική πακέτα κομμένη σε φέτες

100γρ. φέτα κομμένη σε κύβους

2γρ. σχινόπρασο ψιλοκομμένο

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Αλάτι – Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ραντίστε τα ψωμάκια με ελαιόλαδο και ψήστε σε φούρνο στο γκριλ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  2. Σε λεκάνη αναμείξτε τις ντομάτες, την φέτα και το σχινόπρασο.
  3. Τοποθετήστε προσεκτικά το μείγμα στα ψωμάκια.
  4. Ραντίστε με ελαιόλαδο και νοστιμίστε με αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

 

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director