Υλικά

4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100γρ. βούτυρο

1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι

120γρ ζάχαρη

100μλ νερό

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από την ζάχαρη σε μικρή κατσαρόλα.
  2. Ψήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να γίνει διάφανο.
  3. Προσθέστε την ζάχαρη και συνεχίστε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director