Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά


Υλικά για 12 μπισκότα

2 ώριμες μπανάνες κομμένες σε φέτες
220 γρ. νιφάδες βρώμης
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 αβγά
1 φακελάκι βανίλια
50 γρ. μέλι
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. μαγειρική σόδα

½ φλιτζάνι μικρά κουμπιά Σοκολάτας της αρεσκείας μας


Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε λεκάνη και πλάθουμε μέχρι η βρώμη να τριφτεί τόσο, ώστε να ενωθεί καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο scoop παγωτού χωρίστε τα μπισκότα σας σε μερίδες, τοποθετώντας τα σε αντικολλιτικό χαρτί, το οποίο έχουμε στρώση σε ταψί φούρνου και σχηματίστε με ένα βρεγμένο κουτάλι σε στρογγυλό σχήμα μπισκότου.
  4. Αφήστε απόσταση μεταξύ των μπισκότων γιατί θα ανοίξουν ελαφρώς κατά το ψήσιμο.
  5. Ψήνουμε σε αέρα για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν ελαφρώς στο πλάι.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director