Χρόνος Προετοιμασίας 10 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 30 Λεπτά


Υλικά Για 8 Άτομα

8 χοιρινές μπριζόλες

4 κλωνάρια δεντρολίβανο

100μλ λάδι

300γρ μπλε τυρί

2 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Σε ταψί μαρινάρετε τις μπριζόλες με λάδι, δεντρολίβανο, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Αφήστε να απορροφήσουν τα αρώματα και την γεύση για τουλάχιστο 8 ώρες.
  3. Τοποθετήστε της μπριζόλες σε πυρίμαχο σκεύος, σκεπάστε καλά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220c για 20 λεπτά.
  4. Ξεσκεπάστε, τοποθετήστε το μπλε τυρί και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director