Noodles με Λαχανικά
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες
500γρ noodles
50γρ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 μέτρια μανιτάρια
1 μέτριο καρότο
1 μέτριο κολοκύθι
60γρ μπρόκολο
50γρ ρίζες φασολιών
40γρ ανανά
100μλ χυμό από ανανά
30γρ λάδι από σησάμι
10γρ τζιτζερ τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
100μλ σόγια
50γρ cashewnuts
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα noodles για περίπου 8-10 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν. Στραγγίζουμε.
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε λεπτές λωρίδες, το μπρόκολο και τον ανανά σε μικρά κομμάτια.
- Σε πολύ ζεστό τηγάνι προσθέτουμε το λάδι από σησάμι και τσιγαρίζουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζιτζερ και όλα τα λαχανικά να ψηθούν για 3 λεπτά.
- Βάζουμε το χυμό από ανανά και την σόγια και αφήνουμε μέχρι να κοχλάσουν.
- Προσθέτουμε τα noodles, τα cashew nuts και τα κομμάτια του ανανά.
- Αφήνουμε την σάλτσα να ελαττωθεί στο 1/3 και σερβίρουμε.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts
National Chefs Teams Director