Χρόνος Προετοιμασίας 10 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 20 Λεπτά


Υλικά Για 2 άτομα

750 γρ παϊδάκια

20 ml καλαμποκέλαιο

10 γρ σκόρδο λιωμένο

5γρ δεντρολίβανο φρέσκο

20γρ μουστάρδα Dijon

50γρ μαϊντανό – Κόλιανδρο ψιλοκομμένα

2 φέτες ψωμί μαλακό

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Για την κρούστα: βάλτε σε μπλέντερ το ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια, τον μαϊντανό, τον Κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Κτυπήστε να καλά.
  3. Μαρινάρετε τα παϊδάκια με το λάδι, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
  4. Σοτάρετε σε τηγάνι να ροδίσουν και συνεχίστε το ψήσιμό για ακόμα 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 170 βαθμούς.
  5. Έπειτα αλείψτε με μουστάρδα και πασπαλίστε με το κρούστα από βότανα.
  6. Περάστε ξανά από το φούρνο και ψήστε για ακόμη 10 λεπτά.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director