(Για 2 άτοµα)

–       1 έτοιµη βάση πίτσας διαµέτρου 30 εκ,

–       4 κ.σ. πάστα ντοµάτας

–       1 φλ. ASIAGO PRESSATO, τριμμένο

–      10 ντοματίνια, κομμένα στην μέση

–       4 αυγά

–       ελαιόλαδο

–       microgreens ή φρέσκα φύλλα σαλάτας

–       αλάτι και πιπέρι


Προθερµάνετε το φούρνο στους 240°C.

Τοποθετήστε τη ζύµη σε ένα µεγάλο ταψί όπου θα έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Αλείψτε την πάστα ντοµάτας στην βάση της ζύµης.

Συνεχίστε σκορπίζοντας το τυρί, τα ντοματίνια και τα αυγά.

Ραντίστε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.

Ψήστε για 6-8 λεπτά ή µέχρι η βάση να πάρει ένα χρυσό χρώµα και τα αυγά να έχουν ψηθεί.