Χρόνος Προετοιμασίας 5 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 20 Λεπτά


Υλικά Για 4 άτομα

1lt γάλα

70γρ νησιαστό

3 κ τσ. βανίλια

250γρ ζάχαρη

110γρ ροδόσταγμα

110γρ ρύζι γλασέ

Αστεροειδή γλυκάνισο

Κανέλα


Εκτέλεση:

    1. Ψήνετε από πριν το ρύζι.
    2. Βάλτε το γάλα (κρατήστε 100μλ) και το αστεροειδή γλυκάνισο σε μια κατσαρόλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη.
    3. Διαλύστε στα 100μλ γάλα το νησιαστό και ριχτε το στο πρώτο μίγμα ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να πήξει το μίγμα ελαφρά, 5′-8′ περίπου.
    4. Αφαιρέστε το γλυκάνισο και προσθέστε το ρύζι.
  • Αφήστε το να κρυώσει στο δοχείο σερβιρίσματος του.
  • Πασπαλίστε με κανέλα και σερβίρετε.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director