Για 4 άτομα
1 φλ. κόκκινο κινόα, ψημένο
1 φλ. καρότο, τριμμένο
2 φλ. φρέσκα φύλλα ρόκας
2 αβοκάντο
4 ρεπανάκια
1 φλ. τυρί chevre Il de france
ελαιόλαδο
μοσχολέμονο
αλάτι, πιπέρι

Μοιράστε το κινόα, το καρότο, και τα φύλλα ρόκας σε τέσσερα πιάτα. Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και μετά σε φέτες και τοποθετήστε μισό αβοκάντο σε κάθε πιάτο. Κόψτε τα ρεπανάκια με το μαντολίνο σε πολύ λεπτές φέτες και μοιράστε της στο πιάτο. Σκορπίστε το τυρί chevre σε κάθε πιάτο. Ραντίσετε με ελαιόλαδο, μοσχολέμονο και αλατοπίπερώστε.