Χρόνος Προετοιμασίας 15 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 10 Λεπτά


Υλικά

2 φραντζολάκια

200γρ τυρί κρέμα

1 ώριμο αβοκάντο, πουρέ

10 αποξηραμένες ντομάτες

1 δέσμη Άγρια ρόκα

2 αυγά

Λίγο ξύδι

Λίγο αλάτι

1/2 φλ. μαγιονέζα

1 κ.γλ. wasabi


Εκτέλεση

  1. Μοιράστε τα ψωμιά στην μέση και οριζόντια. Ψήστε σε φούρνο ή μηχανή τοστ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  2. Αλείψτε το κάτω μέρος με το τυρί. Προσθέστε τις αποξηραμένες ντομάτες και το Προσθέστε την άγρια ρόκα.
  3. Ανακατέψτε καλά την μαγιονέζα με το wasabi και με λίγες σταγόνες νερό.
  4. Ψήστε τα αυγά ποσέ σε αλατισμένο νερό με ξύδι και τοποθετήστε πάνω από την ρόκα.
  5. Περιχύστε με το μείγμα μαγιονέζας wasabi, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director