Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 10 Λεπτά


Υλικά για 4 Μερίδες

4 ντομάτες

1 γαλλική πακέτα κομμένη σε φέτες

400γρ. φρέσκια μοτζαρέλα

1-2γρ. ρίγανη

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Φύλλα από φρέσκο βασιλικό

Αλάτι – Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ραντίστε τις πακέτες με ελαιόλαδο και ψήστε σε φούρνο στο γκριλ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  2. Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες και πασπαλίστε με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  3. Κόψτε την μοτζαρέλα σε φέτες και τοποθετήστε μια φέτα πάνω σε κάθε ψωμάκι.
  4. Έπειτα προσθέστε και τις ντομάτες.
  5. Ραντίστε με ελαιόλαδο και γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director