Χρόνος Προετοιμασίας 10 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 20 Λεπτά


Υλικά
1 φλ. λάδι

2 φλ. πατάτες σε λεπτές φέτες

2 καρότα τριμμένα

1 δέσμη ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδια

½ φλ. κατσικίσιο μαλακό τυρί

¼ φλ. λιαστές ντομάτες

5 αυγά κτυπημένα

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Σε μέτρια φωτιά βάλτε το λάδι, και τηγανίστε τις πατάτες μέχρι να ψηθούν.
  2. Αφαιρέστε το λάδι και στο ίδιο τηγάνι προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το τυρί.
  3. Αφήστε να ψηθούν και τα υπόλοιπα υλικά και να πάρει η τορτίλλα σας το σχήμα του τηγανιού.
  4. Σερβίρετε με το τυρί από πάνω.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director