Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 20 Λεπτά


Υλικά Για 4 Άτομα

500γρ Κιμάς βοδινός

5γρ Ρίγανη

5γρ Κύμινο

1 κ. Γλ. Σάλτσα HP

1 κ. Γλ.  Κέτσαπ

1 κ. Γλ. Μουστάρδα

1 κ. Γλ. Λάδι

1 Αυγό

50γρ Φρυγανιά Αλεσμένη

1/6 Μαϊντανός Ψιλοκομμένος

½ Κρεμμύδι Ψιλοκομμένο

Αλάτι / Πιπέρι

4 γλυκόψωμα (brioche)


Εκτέλεση

  1. Σε λεκάνη αναμείξτε όλα τα υλικά πολύ καλά.
  2. Δοκιμάστε την γεύση ψήνοντας ένα μικρό μπιφτέκι και έπειτα σχηματίστε τα μπιφτέκια.
  3. Κρατήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν το ψήσιμο.
  4. Ψήστε και σερβίρετε τα μπιφτέκια σε γλυκόψωμο.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director