Χρόνος Προετοιμασίας 15 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά


Υλικά Για 2 μερίδες 

6 μέτριο μέγεθος Vol au vent

100γρ καπνιστό σολομό

250γρ Κρεμώδες Τυρί

5γρ Άνηθο Ψιλοκομμένο

Ξύσμα από ένα Μικρό Πορτοκάλι

5γρ κόκκινο χαβιάρι

1 μικρό λεμόνι

Αλάτι και Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ψήστε τα Vol au vent στους 200c για 15 λεπτά.
  2. Αφήστε να κρυώσουν καλά.
  3. Σε μπλέντερ κτυπήστε το σολομό, το κρεμώδες τυρί, το ξύσμα, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
  4. Γεμίστε τα Vol au vent με το μείγμα.
  5. Γαρνίρετε με χαβιάρι και άνηθο.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director