Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά


Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας

1 μέτριο αυγό, ελαφρώς κτυπημένο

5 κ.σ. τυρί κρέμα

3 κ.σ. φρέσκο ​​ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

1 κ.γ. μουστάρδας ολικής αλέσεως

100g καπνιστό σολομό, ψιλοκομμένο

φρέσκα φύλλα σαλάτας

κόκκινο χαβιάρι


Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ° C.
  2. Ανοίξτε τη ζύμη σε αλευρωμένο μπάγκο σε πάχος 4 ή 5mm. Χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό κόπτη ζύμης 8 εκατοστών κόψτε τη ζύμη. Περίπου 12 κομμάτια.
  3. Τοποθετήστε τα 6 στρογγυλά σφολιάτας πάνω σε ένα χαρτί ψησίματος, σε ένα ταψί.
  4. Βουρτσίστε την σφολιάτα με το αυγό.
  5. Με τα άλλα έξι στρογγυλά ζύμης κόψτε μια τρύπα στο κέντρο με ένα μικρότερο κόπτη ζαχαροπλαστικής των 4cm.
  6. Τοποθετήστε τα προσεκτικά πάνω από τα ολόκληρα στρογγυλά σφολιάτας.
  7. Βουρτσίστε τα νέα κομμάτια σφολιάτας με το αυγό.
  8. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά.
  9. Αφήστε τα να κρυώσουν.
  10. Τοποθετήστε το τυρί κρέμας, το σχοινόπρασο, το σολομό και τη μουστάρδα σε ένα μπλέντερ. Αναμείξτε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Τοποθετήστε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με αστεροειδή σωλήνα.
  11. Γεμίστε τα βολ ο βαν με φύλλα σαλάτας, το μείγμα σολομού και λίγο κόκκινι χαβιάρι.