Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά


Υλικά

100γρ μπρόκολο

100γρ κουνουπίδι

12 ντοματίνια

1 καρότο

6 κραμβάκια Βρυξελών

1 κολοκύθι

50γρ βασιλικό κομμένο

1γρ κάρυ σε σκόνη

50γρ βούτυρο

100γρ σάλτσα Béarnaise


Εκτέλεση

  1. Κόψτε τις ντομάτες και τα κραμβάκια στην μέση.
  2. Κόψτε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε μικρές κεφαλές.
  3. Κόψτε το καρότο και κολοκυθάκι σε κύβους.
  4. Βράστε το κουνουπίδι και το καρότο σε ζωμό λαχανικών με κάρυ.
  5. Ψήστε τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός τις ντομάτες στον ατμό.
  6. Σε τηγάνι προσθέστε το βούτυρο και τσιγαρίστε όλα τα λαχανικά. Νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι και πασπαλίστε με βασιλικό.
  7. Σερβίρετε ζεστά με σάλτσα Béarnaise.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director