Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά


Υλικά για 4 μερίδες

500γρ. βρασμένες ταλιατέλλες

½ κιλό μαύρα μύδια

40μλ Ελαιόλαδο

1 Σκελίδα Σκόρδο

1 Κρεμμύδι Φρέσκο

100μλ Λευκό Κρασί

10 ντοματίνια κομμένα στην μέση

100μλ ζαμπούκα

50γρ Φρέσκο Βασιλικό ψιλοκομμένο


Εκτέλεση

  1. Σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα μύδια.
  2. Τα αφήνουμε για 3 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα.
  3. Ανάβουμε με ζαμπούκα και σβήνουμε με λευκό κρασί.
  4. Όταν ανοίξουν όλα τα μύδια προσθέτουμε τα ντοματίνια και το βασιλικό.
  5. Τέλος αναμείξτε καλά τα ψημένα μακαρόνια.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director