14 Φλεβάρη: η γιορτή των ερωτευμένων!

Μια γιορτή που έχει συγκεντρώσει πολλά αμφιλεγόμενα σχόλια καθώς έχει θερμούς οπαδούς αλλά και ακόμα πιο πολλούς που τη σνομπάρουν! Αν το καλοσκεφτείς όμως, είναι μια μέρα που υμνεί τον έρωτα και την αγάπη για το σύντροφό σου. Το μήνυμα; Ιερό! Η έκφρασή του, όμως, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Ξέφυγε από τα τετριμμένα και κάνε το Valentine’s Day μια μέρα με τον αγαπημένο σου! Πώς θα ήθελες να την περάσεις; Τι θα έκανες για να εξασφαλίσεις τη διασκέδασή σας;

Επιλέξαμε τις πιο cool ιδέες για να περάσετε τη μέρα σας μαζί:

  • Gocrazy: κάντε μαζί αυτό που δεν έχετε κάνει ποτέ ξεχωριστά. Ήρθε η ώρα για bungee jumping. Είναι γνωστό ότι όταν έχεις τον άνθρωπό σου στο πλευρό σου, νιώθεις άτρωτος.
  • Goadventurous: το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν και δεν έχετε κάνει… αυτό είναι το καλύτερο δώρο για εσάς και τη σχέση σας! Όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί σε ξένο μέρος, τότε έρχονται πιο κοντά!
  • Gochilling: αν είστε πιεσμένοι από την καθημερινότητα, αφιερώστε προσωπικό χρόνο και πηγαίνετε μαζί σε ένα spa. Αφήστε τους ειδικούς να σας περιποιηθούν και θα νιώσετε υπέροχα.
  • Goromantic: όταν όλα τα ζευγάρια θα βρίσκονται σε fancy εστιατόρια και θα ετοιμάζονται για ώρες, εσείς θα περνάτε όμορφα με τον καλό σας με τον πιο απλό τρόπο. Βάλτε τα αθλητικά σας και πηγαίνετε μια βόλτα στην παραλία! Σημασία έχει να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο!

Ο έρωτας δεν έχει σταθερές και πεπατημένες… Ο έρωτας δεν εκφράζεται μόνο με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και λουλούδια! Ακολούθησε το ένστικτό σου για το πώς θα περάσεις του Αγίου Βαλεντίνου αλλά τίμησε τη μέρα και πες στον αγαπημένο σου πόσο τον αγαπάς!

Η αγάπη υπάρχει για να εξυμνείται!