Τι συμβαίνει όταν η παράδοση συναντά τις ξενόφερτες συνήθειες; Τότε παίρνουμε έμπνευση και στήνουμε τα πιο διασκεδαστικά party για μικρούς και μεγάλους. Οι απόκριες είναι η εποχή που μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα και να βγάλεις τη δημιουργικότητά του και τη φαντασία σου! Φέτος διακόσμησε το σπίτι σου μόνη και κάνε στους καλεσμένους σου τις πιο γλυκές εκπλήξεις! Η τεχνική είναι μία: στήσε το δικό σου σκηνικό.

Για παιδικό πάρτι:

Αφιέρωσε το πάρτι στον αγαπημένο ήρωα του μικρού σου και δώστου ακόμα περισσότερη χαρά! Κάλυψε τους τοίχους με το ειδικό χαρτί για να παίξει άφοβα με τους φίλους του και φτιάξτου την πιο custom τούρτα του ήρωά του που θα έχει επάνω το όνομά του. Στόλισε το σπίτι με διακοσμητικά ώστε να υπάρχει μια μικρή έκπληξη σε κάθε γωνιά και πάρε δωράκια για τους καλεσμένους του (θα το λατρέψουν). Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ που του χαρίζουν την έξτρα δύναμη λόγω της ημέρας , όπως σπαθί, γυαλιά, μπέρτα, σφυρίχτρα, μάσκα.

Για πάρτι ενηλίκων:

Το σκηνικό εδώ αλλάζει καθώς το σπίτι σκοτεινιάζει και το φως των κεριών είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες! Κάν’το όπως οι Άγγλοι: Halloween party! Πάρε κολοκύθες, καθάρισε το εσωτερικό τους και γέμισέ το με κεράκια. Στόλισε το σπίτι με ψεύτικο ιστό αράχνης και δημιούργησε το εφέ του καπνού με ξηρό πάγο!

 

Have fun and take a loooot of pictures!