Χρόνος Προετοιμασίας 15 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 25-30 Λεπτά


Υλικά Για 2 Άτομα 

2 τσιπούρες

2 Λεμόνια

20μλ Ελαιόλαδο

2 Κρεμμύδια Ξέρα

Χυμό Από 1 Λαιμ

2 Φύλλα Δάφνης

200γρ Μπρόκολο

2 Ώριμες Ντομάτες

Αλάτι / Πιπέρι


Εκτέλεση

  • Χαράξτε τις τσιπούρες όπου υπάρχει ψαροκόκαλο, και τοποθετήστε τα σε πυρίμαχο ταψί. Νοστιμίστε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Κόψτε σε φέτες το κρεμμύδι, την ντομάτα και το λεμόνι. Βάλτε όλα τα υλικά πάνω από τα ψάρια.
  • Τοποθετήστε γύρο-γύρο από τα ψάρια το μπρόκολο που έχετε βράσει για 3 λεπτά σε κοχλαστό νερό, βάλτε τα φύλα δάφνης και ραντίστε με το χυμό από λαιμ.
  • Νοστιμίστε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 200c για 20-25 λεπτά.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director