Η ενασχόληση των Ιταλών με την κατασκευή μαγειρικών σκευών δεν θα μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα, παρά κάτι χρηστικό και άρτιο που θα τελειοποιεί τη διαδικασία του μαγειρέματος και παράλληλα θα είναι καλαίσθητο – τόσο, που η Walt Disney να τους ζητήσει να φτιάχνουν σκεύη με τους διάσημους ήρωές της.

Έτσι και τα προϊόντα της TVS είναι σήμερα κάτι παραπάνω από μαγειρικά σκεύη: μια σειρά από εργαλεία για το μαγείρεμα, που έχουν κατακτήσει εδώ και δεκαετίες τις αγορές όλου του κόσμου. Κι αυτό χάρη στον συνδυασμό ανθεκτικών υλικών και μοντέρνου σχεδιασμού, για τον οποίο μάλιστα έχουν διακριθεί με πολλά βραβεία.

Η παραγωγή τους ξεκίνησε στο Urbino της Κεντρικής Ιταλίας πριν από μισό αιώνα. Η επιλογή της ιδιοκτήτριας οικογένειας Bertozzini να επενδύσει στην τελευταία τεχνολογία της βιομηχανίας μαγειρικών σκευών δικαιώθηκε πολύ σύντομα, αφού ήδη από το 1973 η TVS έγινε μια από τις πρώτες εταιρείες που έλαβε την άδεια να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα Du Pont, που είναι το κορυφαίο στον κόσμο στην κατασκευή αντικολλητικών σκευών.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η TVS κυκλοφόρησε σκεύη που διακρίνονταν για τα ανθεκτικά και οικολογικά υλικά τους και ταυτόχρονα για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Τη δεκαετία του ’90 η εταιρεία επιστράτευσε κορυφαίους σχεδιαστές και εργαστήρια από την Ιταλία και όλο τον κόσμο, ακόμη και τη Σχολή Καλών Τεχνών του Urbino, για να προσδώσουν στα μαγειρικά της σκεύη την καλλιτεχνική τους πινελιά, που ομολογουμένως έδωσε άλλο στιλ στο μαγείρεμα. Οι κατσαρόλες και τα τηγάνια της δεν ήταν πια απλώς χρηστικά σκεύη, αλλά λειτουργικά και διακοσμητικά αντικείμενα ταυτόχρονα, με μοντέρνο design, χρώματα, πρωτότυπα σχήματα, ακόμη και ευφάνταστα σχέδια, που ομορφαίνουν την κουζίνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Walt Disney επέλεξε την TVS για να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει μαγειρικά σκεύη με τους ήρωές της.

Πενήντα ένα χρόνια και πολυάριθμα σχεδιαστικά βραβεία μετά, η TVS συνεχίζει να πρωτοπορεί με εργονομικά και καλαίσθητα σκεύη, που απογειώνουν την εμπειρία του μαγειρέματος. Ανάμεσα στις διάφορες σειρές της, ξεχωρίζουν τα σκεύη TVS Mineralia, που φέρουν επικάλυψη ορυκτών για επιπρόσθετη δύναμη στο μαγείρεμα. Χάρη στην απίστευτα ανθεκτική, υψηλού επιπέδου αντικολλητική επιφάνεια εφτά στρώσεων, με τη νέα τεχνολογία Quarzotek, τα αντικολλητικά σκεύη της TVS προσφέρουν υγιεινό, εύκολο, γρήγορο και οικονομικό μαγείρεμα, ενώ το παχύ σώμα και η προηγμένη κατασκευή τους προσφέρουν εξαιρετική διανομή θερμοκρασίας και εξαιρετικά εύκολο καθάρισμα. Διαθέτουν εργονομικές λαβές για εύκολο χειρισμό, είναι απόλυτα ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων, ενώ χάρη στον αισθητήρα θερμότητας, σας λένε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε το μαγείρεμα.

Ανακαλύψτε μια νέα μαγειρική εμπειρία με τα σκεύη TVS, που θα βρείτε σε μεγάλη γκάμα στις Υπεραγορές Αλφαμέγα. Δείτε όλες τις προσφορές στο τελευταίο μας φυλλάδιο.